Známe vítěze libereckého Streetu! Turnaj opanovali Panthers Válec

Vítězný tým liberecké KFC Street Floorball League | foto: Adriana Micáková / Český florbal

Již třetí turnaj nabídla letošní KFC Street Floorball League. O uplynulém víkendu se hrálo v Liberci, kde se na náměstí Dr. Edvarda Beneše kromě super florbalových bitev rozjel také zábavný doprovodný program. Na hřišti si vedli nejlépe Panthers Válec, kteří tak získali spoustu skvělých odměn.


Po dopolední registraci týmů se rozběhl samotný turnaj, do něhož zasáhla dvacítka družstev v pěti základních skupinách. Padala spousta gólů a byla k vidění řada krásných situací, jež nabízí formát KFC Street Floorball League.

Zábava ale byla přichystána také pro návštěvníky akce - ti si mohli vyzkoušet třeba rychlost střelby u stánku partnera ČEPS. Pro občerstvení pak bylo možné se zastavit u stánku pivovaru Holba, a to jak v podobě alkoholických, tak i nealkoholických nápojů. Vratné kelímky se následně mohly vracet do Haima boxu na podporu dětí, které prošly onkologickou léčbou.

Mezi zápasy se dále naskýtalo jako ideální místo k odpočinku chillzóna generálního partnera KFC. Hráči a hráčky navíc využívali výhodného QR kódu, díky němuž si mohli objednat u KFC s 15% slevou a nechat si jídlo přivést přímo na místo turnaje.

V odpoledních hodinách se turnaj překlopil do klíčových bojů play-off. V nich se dařilo Panthers Válec, kteří postupně došli až na úplný vrchol. Po sedmigólovém představení v semifinále proti Zase netrefil následovalo velmi těsné finále se Sanpiego pandas, jež nabídlo výsledek 3:2. Bronzovou příčku pak získali Crazy Wolves.

Liberečtí vítězové obdrželi nejen poukaz na 3 000 korun u KFC, ale i řadu dalších vynikajících cen. Například voucher na 10tisícovou útratu u prodejce Florbalexpert, vstupenky na jeden z českých zápasů skupiny letošního mistrovství světa mužů ve Švédsku či piva od Holby. Další účastníci se mohli kromě piv těšit také z merchandisingu domácího šampionátu žen 2025 či předmětů věnovaných Fanshopem Českého florbalu.

Všichni účastníci turnaje v Liberci si zaslouží obrovské poděkování za parádní akci! Tempo KFC Street Floorball League ovšem neochabuje a už v sobotu 13. července pokračuje série v Praze. Hrát se bude na výstavišti v Holešovicích, kam jste všichni srdečně zváni.


Medailisté turnaje:

1. Panthers Válec
2. Sanpiego pandas
3. Crazy Wolves

Finále:
Panthers Válec – Sanpiego pandas 3:2

O 3. místo:
Crazy Wolves – Zase netrefil 8:7

Semifinále:
Zase netrefil – Panthers Válec 3:7
Sanpiego pandas – Crazy Wolves 8:5

Čtvrtfinále:
IBK RIO – Zase netrefil 4:5
Panthers Válec – Sparta Monsters 4:2
Sanpiego pandas – SV Chabros 5:4
Crazy Wolves – Pejntrs 10:4

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se