KFC Street Floorball League je zpátky! Přihlašujte se právě teď

Utkání letní série Street Floorball League | foto: Český florbal

Populární turnajová série se představuje místa a termíny. Letošní ročník KFC Street Floorball League nabídne stejně jako loni šest turnajů, při nichž si užijete neopakovatelnou zábavu a nasbíráte spoustu super zážitků. Chystá se řada novinek, jako je dvoudenní turnaj na Holbě s kulturním programem, po delší odmlce SFL zavítá do Karlových Varů či Liberce a připravuje se premiérově čistě dívčí turnaj. Neváhejte a registrujte se nyní!


O co se hraje

Stejně jako v předchozích ročnících se v rámci KFC Street Floorball League bude hrát o hodně. Generální partner turnaje KFC dodá vítěznému týmu voucher v hodnotě 3 000 korun. Získat však můžete i vstupenky na letošní mistrovství světa mužů v Malmö nebo listopadové EFT žen a juniorek v Karlových Varech. Hrát se bude také o voucher na 10 000 korun u prodejce vybavení florbalexpert nebo merchandising domácího MS žen 2025. V neposlední řadě dodá ceny také hlavní partner Holba.

Doprovodný program

K doprovodnému programu výrazně přispěje svojí chillzónou generální partner KFC. Tam si mezi zápasy dosyta odpočinete a utužíte partu. Účastníci budou moci v den utkání využít unikátního kódu na zvýhodněnou objednávku jídla, které restaurace bude v pravidelných intervalech donášet přímo na místo.

Hlavní partner projektu společnost ČEPS bude v každé destinaci mít na starost dovednostní soutěž o hodnotné ceny z Fanshopu Českého florbalu. Na další doprovodné aktivity se můžete těšit u stánků jednotlivých spolupořadatelských oddílů.

O alko i nealko občerstvení se již tradičně postará hlavní partner Holba.

Radost hráčů během jednoho z turnajů SFL | foto: Český florbal

Místa a termíny

Letošní ročník odstartuje o víkendu 8. a 9. června v pivovaru Holba. Vůbec poprvé v historii se turnaj rozprostře do dvou dnů, přičemž účastníci si užijí také koncerty, prohlídky pivovaru, školu čepování piva, spaní ve stanovém městečku i mnoho dalších lákadel. Kompletní informace najdete zde.

Pokračovat se bude 22. června v Českých Budějovicích, kde se turnaj vrátí na náměstí Přemysla Otakara II. Akce se tam odehraje pouhý den před zahájením Her XI. letní olympiády dětí a mládeže, jež hostí právě České Budějovice.

Dalším dějištěm KFC Street Floorball League se stane Liberec, a to 30. června. Do severočeského města se turnaj vrací po šesti letech, tentokrát se bude hrát před radnicí na náměstí Dr. Edvarda Beneše.

Na mapě SFL samozřejmě nechybí ani Praha - tam se plánuje turnaj na 13. července, opět po roce na holešovickém výstavišti.

Turnaj Street Floorball League v Brně | foto: Český florbal

Těšit se můžete také na turnaj v Karlových Varech, kam SFL zavítá po čtyřleté pauze. Hrát se bude 20. července před  OC Varyáda - a připravuje se revoluční novinka. Chystá se první vyloženě ženský turnaj, který se bude konat zároveň se standardním turnajem, kam se mohou hlásit i smíšená mužstva. Aby mohl ženský turnaj proběhnout, je nutné mít přihlášených alespoň šest družstev do konce května. V opačném případě bude do té doby přihlášeným celkům nabídnuta možnost zapojit se do standardního smíšeného turnaje, u kterého by se tak kapacita družstev zvýšila z aktuálních 16 na tradičních 24.

Poslední zastávkou KFC Street Floorball League 2024 se stane Brno, kde se turnaj odehraje  na náměstí Svobody. Stejně jako v Českých Budějovicích se i v jihomoravské metropoli bude hrát už posedmé za sebou.

Florbalové léto tedy bude skutečně nabité. Proto nečekejte a co nejdříve si zajistěte místo na některé z nadcházejících akcí Street Floorball League.

Nahrávám

Vyhledávání

PŘIHLÁSIT SE PŘES FLORBAL iD

Ještě nemáte účet?

Zaregistrujte se

Co je Florbal iD?

shield

VAŠE IDENTITA PRO ČESKÝ FLORBAL

Jednotné přihlašování napříč platformami.

shield

BEZPEČNOST A OCHRANA

Moderní technologie vás chrání před krádeží identity.

shield

VÝHODY PRO HRÁČE I FANOUŠKY

Snadný nákup vstupenek a další výhody.

shield

PERSONALIZOVANÝ ZÁŽÍTEK

Služby přizpůsobené vašim potřebám.