Unihoc pokračuje jako partner národních týmů

Brankář Tomáš Jurco na kempu v Plzni v nové výstroji od Unihocu | foto: Martin Flousek/Český florbal

Česká florbalová reprezentace bude i v nadcházejících sezonách spolupracovat s florbalovou značkou Unihoc, která je dlouhodobým partnerem národních týmů. V nadcházejícím roce tedy bude rovněž součástí domácího mistrovství světa 2025.


Společnost Unihoc byla založena v roce 1972 ve Švédsku a je tedy jednou z nejstarších florbalových značek. Dnes je světovým lídrem ve výrobě florbalového vybavení a dodává své produkty do více než šedesáti zemí po celé planetě.

Unihoc pokračuje jako partner seniorských i juniorských reprezentací. Klíčovou podporou reprezentačních celků je brankářské vybavení pro ženy i muže, současně hráči a hráčky využívají florbalové doplňky, tréninkové míčky, které jsou i oficiálními míčky pro mezistátní utkání, trenérské pomůcky a další prvky vybavení této florbalové značky.

Se značkou Unihoc spojily své jméno také české florbalové hvězdy, spolupracují s ní například čerstvý florbalista sezony Marek Beneš, dvojnásobný juniorský mistr světa Filip Forman, kapitán mužské reprezentace Ondřej Němeček, jediná Češka, která si zahrála ve všech čtyřech top ligách světa Denisa Ratajová či kariéru končící reprezentační rekordmanka a kapitánka Eliška Krupnová. Unihoc je navíc také partnerem Mezinárodní florbalové federace (IFF).

Marek Beneš na turnaji Euro Floorball Tour 2024 | foto: Matěj Pašek/Český florbal

“O pozici partnera a dodavatele florbalového vybavení u české reprezentace byl velký zájem a dostali jsme hned několik nabídek, což nás těší. Po vyhodnocení našich možností a diskuzi se reprezentačním úsekem, jsme se rozhodli pokračovat v osvědčené spolupráci s Unihocem. Vážíme si dlouhodobé podpory a ceníme si toho, že díky nové smlouvě získají reprezentační celky kromě kvalitního vybavení znovu o něco lepší podmínky pro přípravu. Současně se pokusíme v průběhu spolupráce využít i synergií plynoucí z partnerství Unihocu s IFF, zejména při organizaci domácího šampionátu žen,” popisuje Roman Urbář, ředitel oddělení marketingu a komunikace ČF.

Michaela Mechlová s brýlemi Unihoc | foto: Lubomír Skála/Český florbal

„Jsme nadšeni a vážíme si možnosti spolupráce na nejvyšší možné úrovni v rámci českého florbalu. Těšíme se na další čtyřleté spojení s českou florbalovou reprezentací a věříme, že tentokrát to bude partnerství zlaté. Od samého počátku je strategií značky Unihoc rozvíjet florbal na mezinárodní úrovni. Účast reprezentace a jejich hráčů a hráček na významných mezinárodních akcích, které v nejbližší době florbal čekají, je tou nejlepší příležitostí pro spojení se značkou kladoucí maximální důraz na nejvyšší kvalitu produktů, a která se současně aktivně podílí na zvyšování prestiže florbalu ve světě," přibližuje důvody spolupráce Petr Harapát, výkonný ředitel společnosti Spinflo, která zastupuje Unihoc v České republice a na Slovensku od roku 2002.

„Jako oficiální dodavatel materiálního vybavení je pro nás možnost pokračovat v podpoře Českého florbalu a národních týmů velkou ctí, proto novou smlouvu s hrdostí vítáme. S naším partnerem Spinflo, důležitou součástí této spolupráce, jsme tři silní partneři, kteří mají za sebou mnohaletou společnou historii a spolupráci, a je velmi dobré, že nyní společně můžeme pokračovat v rozvoji florbalu v České republice a mezinárodně další čtyři roky," přibližuje Johan Jihde, Brand Manager společnosti Unihoc.

Brankářská ikona ženské reprezentace Jana Christianová v novém vybavení od Unihocu | foto: Lubomír Skála/Český florbal
Reprezentantka Lucie Baldreichová s čelenkou Unihoc | foto: Lubomír Skála/Český florbal
Pavlína Bačová na kempu reprezentace s florbalkou a brýlemi Unihoc | foto: Lubomír Skála/Český florbal

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se