Platby licencí na novou sezonu 2023/2024 od 1. 7. 2023

Buly (ilustrační foto) | foto: Martin Flousek/Český florbal

Níže najdete důležité informace týkající se přestupního období a platby licencí.


LICENCE

Platby licencí na sezónu 2023/2024 je možné provádět nejdříve od 1.7.2023.

Do 30.6.2023 jsou ještě platné licence ze sezóny 2022/2023. Doporučujeme s platbou počkat do pondělí 3.7., protože 1.7. může být FIS nějakou dobu nedostupný právě kvůli přechodu do další sezóny. Nicméně s platbou příliš neotálejte. Licence je potřeba uhradit před prvními utkáními Poháru Českého florbalu, který tuto sezónu začíná již v sobotu 19.8.2023. Hráči a hráčky bez platné licence a místa na soupisce se totiž nemohou Poháru účastnit.

Cena individuální hráčské licence zůstává 750,-Kč. 

PŘIHLÁŠKY

Elektronické přihlášky nových členů je možné do florbalového informačního systému FIS zadávat kdykoliv v průběhu sezóny. Dbejte na kontrolu zadávaných údajů a v případě překlepů a podobných chyb se obracejte na Matriku na e-mail matrika@ceskyflorbal.cz.

PŘESTUPY A HOSTOVÁNÍ

Přestupy a hostování je možné ve FISu podávat již od 1.5.2023 s tím, že "datum OD" může být nejdříve k 1. 7. 2023, kdy začíná přestupní období. Doporučujeme zadávat datum OD minimálně 14 dní dopředu, aby měly všechny strany dostatek času na vyjadřování a žádost mohla být včas podána. Pokud se podání do data OD nestihne, je žádost kvůli formálním nedostatkům neprojednána.

Připomínáme, že před zadáním žádostí do FISu, je potřeba o nich s dalšími stranami jednat.

STŘÍDAVÉ STARTY A STŘÍDAVÁ HOSTOVÁNÍ

Střídavé starty a střídavá hostování je možné zadávat až poté, co má hráč platnou licenci na další sezonu a byl přiřazen na soupisku.

PLATBY

Platby provedete ve z košíku ve FISu buď klasicky převodem nebo přes platební bránu - platebním tlačítkem či kartou. Faktura je vždy vydávána na objednavatele podle toho, kdo platbu ve FISu vytvoří. Pokud má být faktura vystavená na oddíl, musí být platba vytvořena přes profil oddílu.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se