SH Jižní Město

LIVESPORT SUPERLIGA - 3. KOLO

Filip Drápal a Jakub Pospíšil
FAT PIPE FLORBAL CHODOV Chodov
8:13
FBC 4CLEAN Česká Lípa Č. Lípa
1:4 - 2:1 - 5:8 END
CHO
CLP
1
1
  • 1 00:53
    0:1
    Václav VAVRUŠKA
    (Pšenička)
6
  • 6 05:21
    0:2
    Ladislav PEKÁREK
    (Krajcigr)
11
  • 11 10:39
    0:3
    Jakub SEIBERT
    (Mlejnek)
13
  • 13 12:11
    0:4
    Tomáš PŠENIČKA
    (Vavruška)
18
  • 18 17:48
    2
    Radek KRAJCIGR
    nedovolené vrážení
19
  • 19 18:37
    1:4
    Marek VÁVRA
    (Sýkora)
2
25
  • 25 24:18
    1:5
    Ondřej KOPIČ
    (Vavruška)
26
  • 26 25:17
    2:5
    Ondřej ŠTEFEK
    (Matoušek)
31
  • 31 30:06
    3:5
    Matěj JAMBOR
    (Vávra)
3
42
  • 42 41:24
    3:6
    Daniel ŠTĚRBA
    (Vavruška)
44
  • 44 43:58
    4:7
    Marek VÁVRA
    (Matoušek)
  • 44 43:42
    3:7
    Maxmilián ŠKODA
    (Hurt)
45
  • 45 44:22
    4:8
    Václav VAVRUŠKA
    (Pšenička)
46
  • 46 45:19
    5:8
    Marek VÁVRA
    (Jambor)
48
  • 48 47:20
    6:8
    Marek VÁVRA
    (Matoušek)
49
  • 49 48:17
    6:9
    Václav VAVRUŠKA
    ()
50
  • 50 49:23
    6:10
    Tomáš PŠENIČKA
    (Seibert)
53
  • 53 52:39
    7:10
    Lukáš KAFKA
    (Vávra)
56
  • 56 55:39
    Time-out
    Chodov
  • 56 55:38
    7:11
    Radek KRAJCIGR
    (Křenek)
57
  • 57 56:27
    7:12
    Jakub BÍNA
    (Krajcigr)
58
  • 58 57:22
    7:13
    Václav VAVRUŠKA
    (Štěrba)
60
  • 60 59:39
    8:13
    Vojtěch PETRÁŇ
    (Kafka)
  • 60 59:29
    Jakub BÍNA
    (neproměněno)

Basic information

Match

Competition: Livesport Superliga
Tournament: 15. turnaj
Date: 01. 10. 2024
Time: 19:00
Spectators: 102
Code: 8XM12024/2025-A015
Notes:

Parameters

Game time: 3 x 20 min. clean time
Overtime: 5 min.
Rink size: 40 x 20 m

Organizer and contact person

Club: FAT PIPE FLORBAL CHODOV
Name: Karel Myšák
E-mail: sekretar@florbalchodov.cz
Phone: +420723141637

Referees and delegate

Referees: Filip Drápal
Jakub Pospíšil
Delegate: Radek Hora

Links and documents

Place

Address: Květnového vítězství 1554/54
Praha
Capacity: 310
- seated: 260
Refreshment: restaurant