Marek za Marka. Ostravské kluby vytrejdovaly dvě výrazné postavy

Marek Matejčík v dresu ostravských Vítkovic | foto: 1.SC TEMPISH Vítkovice

K hráčské výměně došlo mezi dvěma rivaly v Ostravě. Marek Matejčík zamířil po konci v sestavě rytířů do konkurenčního kádru FBC Ostrava. Odtud se po dvou letech do mateřského klubu vrací Marek Bräuer


Vítkovický kádr oznámil neprodloužení spolupráce s jednou ze svých výrazných postav Markem Matejčíkem, který nosil v týmu na paži i kapitánskou pásku, již před časem. Bývalý reprezentant si tak hledal nové angažmá a nakonec zamířil do FBC Ostrava. Vítkovický odchovanec, který si superligu zahrál také v Otrokovicích a tři sezony strávil v barvách Chodova, by se měl zařadit k největším útočným esům městského konkurenta, který v uplynulém ročníku vypadl v osmifinále s Českou Lípou.

Marek Bräuer v utkání Karlovými Vary | foto: FBC ČPP Bystroň Group Ostrava

Se stejnou vizitkou z Vítkovic do FBC Ostrava před dvěma lety přicházel také Marek Bräuer, který nakonec v základní části posbíral 48 bodů a byl klíčovou postavou ostravského kádru. V uplynulém ročníku nebyl tak bodově dominantní, přesto plnil roli jednoho z lídrů. Po dvou sezonách v FBC se ale vrací do klubu, kde vyrostl a kde předtím, mimo hostování v MVILu Ostrava, strávil celou kariéru.

Nahrávám

Vyhledávání

PŘIHLÁSIT SE PŘES FLORBAL iD

Ještě nemáte účet?

Zaregistrujte se

Co je Florbal iD?

shield

VAŠE IDENTITA PRO ČESKÝ FLORBAL

Jednotné přihlašování napříč platformami.

shield

BEZPEČNOST A OCHRANA

Moderní technologie vás chrání před krádeží identity.

shield

VÝHODY PRO HRÁČE I FANOUŠKY

Snadný nákup vstupenek a další výhody.

shield

PERSONALIZOVANÝ ZÁŽÍTEK

Služby přizpůsobené vašim potřebám.