Finále poháru bude v Brně! Lístky si můžeš koupit už teď

Trofej a medaile pro vítězky Poháru Českého florbalu žen | foto: Martin Flousek/Český florbal

Sítem Poháru Českého florbalu proklouzlo několik posledních rybiček, které stále plují směrem k finálovému duelu. Ten se odehraje v úterý 17. ledna a hostit jej bude moravská metropole Brno. Vstupenky na vyvrcholení ženského a mužského poháru jsou již k dispozici.


Složení finálových dvojic poznáme již před Vánoci. Obsazení boje o titul v ženské části vzejde ze semifinále již 14. prosince. Ve hře jsou dva celky z Ostravy – FBC a úřadující šampionky z Vítkovic – a pražské celky Tatranu a Bohemians.

O týden později pak vzejde finálová dvojice i z mužského pavouku, který ještě čeká čtvrtfinále. V něm na sebe narazí poslední superfinalisté Tatran a Mladá Boleslav, v pražské derby čeká Spartu cesta na hřiště Black Angels, Liberec si zahraje s Bohemians a poslední vítěze z Vítkovic čeká snadný úkol, a sice uspět na hřišti Aligators, nováčka 1. ligy mužů.

Finále přivítá Starez Arena. Vstupenky do spodního patra jsou ale k dispozici již nyní a vybírat můžete z několika variant. Do sektoru za brankou (A2) vás vyjdou lístky na 250 korun, na dlouhou stranu (sektory A4-A6) za 390 korun. Navíc je připravená limitovaná nabídka 10 VIP vstupenek, v rámci nichž obdržíte kromě místa na tribuně také parkovací prostor a speciální balíček.

VSTUPENKY KUPUJTE ZDE

Spolupořadatelem finále Poháru Českého florbalu bude hned trojlístek brněnských celků, který se spojil do jedné partnerské skupiny - K1 Florbal Židenice, Sokol Brno I EMKOCase Gullivers a TROOPERS.

Naposledy se v Brně konaly finálové bitvy Poháru Českého florbalu v roce 2006. Mezi muži tehdy triumfoval podruhé v historii Tatran, který porazil v dramatickém klání Torpedo Havířov, v jehož sestavě nechyběl ani současný trenér mužské reprezentace Jaroslav Berka, 4:3. Mezi ženami se pak diváci dočkali domácího zastoupení. Bulldogs Brno ovšem nestačily na giganta úvodní dekády nového tisíciletí z Děkanky, s nímž prohrály vysoko 1:9.

Finále se odehraje ve Starez Areně známých také jako Městské haly Vodova, které viděly velké florbalové bitvy vloni v srpnu v rámci šampionátu výběrů do 19 let, kdy v jejich útrobách obhájila juniorská reprezentace titul mistrů světa.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se