Zprávy

včera
Přestup

Nová kapitola pro reprezentační rekordmanku. Krupnová si vyzkouší exotiku

Zhruba dva měsíce poté, co bývalá kapitánka ženské reprezentace Eliška Krupnová ohlásila konec své profesionální kariéry, se chystá na novou florbalovou etapu. Vrátí se do místa svého posledního velkého vítězství a vyzkouší si angažmá v Singapuru.

1 minuta

30.8.2024
Souhrn

České body mistra SSL nespasily. Strovreta končí ve čtvrtfinále!

Pohár mistrů v severní konferenci přinesl první velké překvapení. Švédský šampion Strovreta s Ondřejem Němečkem a Filipem Langerem se s Champions Cupem loučí již ve čtvrtfinále, jejich přemožitelem se stal finský Nokian.

2 minuty

29.8.2024
Souhrn

Otrokovice a Hattrick si zastřílely, Liberec čekají Budějovice

Vrcholová část Poháru Českého florbalu mužů pokračovala dvěma čtvrtečními zápasy.

1 minuta

29.8.2024
Novinka

Novinky v předplatném na ceskyflorbal.tv! Získej navíc zápasy reprezentace či Champions Cupu

Nový ročník ligových soutěží se kvapem blíží, a proto máme pro každého fanouška a pro každou fanynku florbalu slevy na startu sezony pro sledování elitního florbalu na videoplatformě ceskyflorbal.tv.

3 minuty

29.8.2024
Preview

Druhé kolo poháru začne u Labe. Do sezony vstupují také ženské týmy

Hlavní část Poháru Českého florbalu pokračuje druhým kolem. První zápasy jsou v plánu již ve čtvrtek. První zápasy v ročníku čekají také na ženy.

1 minuta

28.8.2024
Souhrn

Boleslav a Sparta nezaváhaly, nováček superligy si vyšlápl na Vary

Pohár Českého florbalu pokračoval dalšími třemi zápasy vrcholové části. Cenné vítězství si v nich zajistili Kanonýři, kteří porazili svého nového soupeře z Livesport Supeligy.

3 minuty

28.8.2024
Tisková zpráva klubu

Další finský import. Vicemistry z Boleslavi posílil Lankinen

Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav bude mít ve svém superligovém týmu početné finské zastoupení. Trenéra Joonase Naavu a útočníka Joakima Lunda doplnil obránce Iiro Lankinen, který v poslední sezoně nastupoval za švýcarský tým Alligator Malans. Třiatřicetiletý bek uzavřel s Bolkou roční smlouvu.

1 minuta

25.8.2024
Souhrn

První kolo poháru je u konce! Osm klubů nepoznalo porážku

Pohár Českého florbalu mužů má za sebou kompletní 1. kolo, které přineslo 170 zápasových výsledků a všechny postupující do druhé fáze soutěže.

1 minuta

23.8.2024
Preview

Pohár Českého florbalu čeká první kolo! Do akce vyrazí 85 týmů

Poslední kompletní srpnový víkend bude florbalově opravdu nabitý. V průběhu 24. a 25. srpna totiž dojde dohromady na 170 zápasů prvního kola mužské části Poháru Českého florbalu a na své si tak jistě přijdou všichni florbaloví příznivci.

1 minuta

23.8.2024
Souhrn

Ostrava narazila v Otrokovicích, slaví i Hradec a Vinohrady

Ještě před startem prvního kola Poháru Českého florbalu mohli fanoušci a fanynky sledovat tři duely ve vrcholové části. O překvapení se postaraly Otrokovice, které si poradily se superligovou Ostravou.

2 minuty