MS juniorek má nový termín! Kdy se bude hrát?

Juniorky porazily v Hradci Švýcarsko 4:0 | foto: Martin Flousek/Český florbal

Mezinárodní florbalová federace (IFF) ve středu 23. srpna oznámila nový termín mistrovství světa juniorek, které se bude konat na závěr sezony ve finském Lahti.


Původně se měl šampionát odehrát v průběhu prvního květnového týdne. Nově se bude konat o týden později. První duely začnou ve středu 8. 5., nové mistryně světa v kategorii do devatenácti let poznáme v neděli 12. května.

V návrhu byly dva termíny, IFF se pro výše zmíněná data rozhodla na základě připomínek samotných účastníků. "Chápeme, že změna termínu je vzhledem k probíhajícím školním zkouškám složitá a pro některé hráčky se jedná o citelný zásah do jejich programu. V rámci naší strategie nyní revidujeme kompletně kalendář akcí IFF, a to i vzhledem k zavádění nových událostí, mezi něž patří třeba mistrovství Evropy. Věřím, že dokážeme uzpůsobit náš kalendář tak, aby co nejvíce vyhovoval všem," stojí v prohlášení IFF.

Mistrovství světa juniorek 2025, na němž budou Češky obhajovat historický stříbrný úspěch, se bude konat ve finském Lahti. Los základních skupin proběhne 2. září 2023 v rámci turnaje Nordic Challenge a k vidění bude živě v aplikaci IFF.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se