Máte zájem hrát florbal a chcete si založit vlastní klub?

Matrika, ilustrační fotografie | foto: Adobe Stock

Nastalo období, kdy je nejlepší řešit registraci nového klubu do Českého florbalu tak, abyste stihli přihlášky do soutěží pro následující sezonu 2023/2024.


Většinu potřebných informací k založení klubu naleznou zájemci přímo na stránkách Českého florbalu pod odkazem: nový klub

Pokud chcete stihnout přihlášky do soutěží na sezónu 2023/2024, které budou přístupné od pátku 12. 5. 2023 do čtvrtka 25. 5. 2023 v elektronickém systému FIS, je třeba, abyste nejpozději do úterý 23. 5. 2023, dodali na Matriční úsek všechny potřebné dokumenty a formuláře. Všechny podklady musí být řádně vyplněné. Vždy zašlete přihlášku oddílu, evidenční kartu oddílu a pokud nejsou osoby uvedené v evidenční kartě ještě členy ČF, tak si před zasláním vyplní elektronickou přihlášku.

Před odesláním vyplněných formulářů doporučujeme všem zakladatelům nových klubů celou problematiku a zejména název klubu, který se musí shodovat s názvem právní osobnosti (spolku), konzultovat s Matričním úsekem.

Založení a zapsání spolku u rejstříkového soudu je popsáno na stránkách ČUS.

V případě jakýchkoliv dotazů k založení klubu či registraci hráčů se obraťte na Matriční úsek buď telefonicky na číslo 775 339 324 (sl. Pokutová) nebo 602 952 746 (p. Podlucký - konzultace k zapsání spolku) anebo emailem na matrika@ceskyflorbal.cz.

Pokud máte dotazy na podobu, průběh, nákladnost soutěží a jejich organizaci, obraťte se na příslušné regionální sekretáře. Kontakty můžete nalézt zde.

Řadu dalších informací naleznete na webu a proto doporučujeme využít stránky pro kluby, které vás k nim navedou. Naleznete zde například informace ke komplexnímu rozvoji oddílů a florbalu včetně Programů podpory a regionálních programů, které vypisuje Český florbal jako finanční podporu pro své členy. Pro některé kluby bude určitě zajímavý nejstarší z programů Akce mantinely. Kontakty pro další dotazy k jednotlivým programům naleznete zde.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se