Letošní Street popáté: předposlední turnaj míří do Karlových Varů

Turnaj Street Floorball League v Karlových Varech při jednom z předešlých ročníků | foto: Český florbal

Další turnaj má na programu KFC Street Floorball League 2024. Pátým, a současně předposledním, dějištěm letošní série budou Karlovy Vary, kde se uskuteční tvrdé boje už tuto sobotu před OC Varyáda. A je jisté, že to zajímavé nečeká jen na hřišti, ale také při spoustě doprovodných aktivit.


Do Karlových Varů se SFL vrací po dlouhých čtyřech letech. A ani tam nepřijdete o soutěž na rychlost střelby, která bude u stánku partnera ČEPS. Ten nejúspěšnější obdrží voucher na dvě vstupenky na vybrané utkání domácí Euro Floorball Tour žen a juniorek. Soutěžit se bude i o ceny z Fanshopu Českého florbalu.

Alko i nealko bude čepovat Holba, jež vám všechny nápoje načepuje do vratných kelímků. Ty posléze můžete vložit do charitativního Haima boxu, čímž podpoříte vyléčené pacienty dětské onkologie. Dále si odpočinete v chillzóně s lehátky, kterou nachystal generální partner KFC. S ním můžete využít také 15% slevy na občerstvení včetně jeho dovozu až přímo na místo.

Hromada skvělých cen připadne také nejlepším týmům v Karlových Varech. Vítězné družstvo získá voucher na 3 000 korun do KFC, poukaz na 10 000 korun u dodavatele Florbalexpert nebo vstupenky na vybraný den listopadového turnaje EFT. Zároveň se budou rozdávat lístky na jeden ze zápasů základní skupiny prosincového mistrovství světa mužů ve Švédsku.

Ostatní celky v pořadí vybojují třeba piva z pivovaru Holba, případně oficiální fanouškovské produkty z edice domácího šampionátu žen 2025. Dorazte tak před OC Varyáda v sobotu 20. července i vy, skupinová fáze Streetu odstartuje těsně po 10. hodině.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se