Začíná noc! Vary korunovaly další streetové mistry

Vítězný tým KFC Street Floorball League 2024 v Karlových Varech | foto: Český florbal

Předposlední vítězové KFC Street Floorball League 2024 vzešly z turnaje, který se konal v Karlových Varech. Boje pod širým nebem se tam uskutečnily po čtyřleté pauze a nabídly jako obvykle hromadu zábavy, přičemž absolutní prvenství patřilo týmu Začíná noc.


Už ráno vyrostly před karlovarským OC Varyáda dvě hrací plochy, na nichž se posléze konaly bitvy o spoustu pěkných cen. Tempo přitom bylo solidní už od úvodních zápasů turnaje, kterému doplňovaly příjemné doplňkové aktivity.

Na Streetu si každý opět mohl otestovat rychlost střelby u stánku ČEPS, přičemž ti nejúspěšnější obdrželi při vyhlašování vstupenkové vouchery na blížící se Euro Floorball Tour žen a juniorek i krásné ceny z Fanshopu Českého florbalu. Síly potom mohli hráči a hráčky načerpat v chillzóně generálního partnera KFC, kde kromě lehátek nechyběl ani pingpongový stůl.

Zatímco se konala jednotlivá utkání a vyřazovací pavouk pomalu dostával obrysy, mohli návštěvníci zajít pro pití ke stánku pivovaru Holba nebo si objednat z KFC s parádní 15% slevou. Vhozením vratného kelímku do charitativního Haima boxu pak podpořili vyléčené malé pacienty a pacientky dětské onkologie.

Mezitím se již rozjelo play-off naplno, v němž se poměrně dařilo Klobásníkům. Ti si tak vynutili postup do finále, kde je ovšem zastavil vítězstvím 7:4 celek Začíná noc. Zato střetnutí o třetí příčku mělo jasnější průběh - Tým legend ho zvládl 7:0 proti FBC Kapáníčko.

Na Začíná noc tedy čekaly zajímavé poukazy - jeden na 10 000 korun na útratu u Florbalexpert a další na 3 000 korun uplatnitelný v restauracích KFC. Kromě toho se rozdávaly i lístky na domácí Euro Floorball Tour či na jeden z duelů skupiny mužského šampionátu v Malmö. Další oceněné celky získaly třeba piva od Holby či oficiální fanouškovské předměty Českého florbalu.

Letošní SFL tak je už téměř celá minulostí. Ještě však zbývá odehrát poslední turnaj, a to v Brně v sobotu 17. srpna. Tímto děkujeme všem pořadatelům, kteří se zapojili do organizace v Karlových Varech a připravili tam po čtyřech letech úžasnou streetovou akci, a těšíme se na všechny, s nimiž se potkáme za necelý měsíc na jihu Moravy.


Medailisté turnaje:
1. Začíná noc
2. Klobásníci
3. Tým legend

Finále:
Klobásníci – Začíná noc 4:7

O 3. místo:
Tým legend – FBC Kapáníčko 7:0

Semifinále:
FBC Kapáníčko – Začíná noc 1:4
Klobásníci – Tým legend 3:2

Čtvrtfinále:
IBK Smitka – Klobásníci 1:3
Mobydick – Tým Legend 2:6
Fresh Jak chceš – FBC Kapáníčko 3:2
Rychlý špunty – Začíná noc 4:7

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se