Startuje Czech Open! Turnaj přivítá týmy z šestnácti zemí světa, platforma nabídne přenosy

Uplynulý ročník Czech Open v kategorii ELITE muži ovládl pořadatelský Tatran Střešovice | foto: Matyáš Klápa/Floorball in Prague

Oblíbená část letní přípravy je tady a týmy z celého světa tak vyrážejí do Prahy, kde se v průběhu prvního kompletního srpnového týdne odehraje florbalový turnaj Czech Open 2024. Český florbal nabídne předplatitelům platformy ceskyflorbal.tv vybrané zápasy zdarma jako odměnu za zakoupené předplatné.


Praha doslova ožije florbalem. Řadu hal budou okupovat florbalisté a florbalistky, které budete moci potkat prakticky skoro všude. Každoroční florbalový turnaj pro týmy ze všech zemí světa Czech Open je totiž opět tady a jeho diváci se letos budou mít opravdu na co těšit. V rámci čtyř herních dní v průběhu 8. - 11. srpna se v Praze odehraje spousta atraktivních zápasů, které obstarají týmy z šestnácti zemí světa.

Kromě pořadatelské České republiky se do tuzemského hlavního města vydají také kádry ze Švédska, Finska, Švýcarska, Německa, Lotyšska, Dánska, Nizozemska, Polska, Slovenska, Francie, Velké Británie, Maďarska, Norska, Ukrajiny nebo dokonce z Izraeli.

Dohromady 158 florbalových týmů rozdělených do sedmi herních kategorií se bude na začátku srpna snažit o zisk medailí a titulu vítězů či vítězek turnaje Czech Open 2024. Sledovat je budete moci na třinácti halách na území hlavního města Prahy, a to buď živě přímo na místě, anebo prostřednictvím placených streamů.

Pro držitele a držitelky předplatného si Český florbal přichystal bonus v podobě vybraných zápasů, které uvidí zdarma na videoplatformě ceskyflorbal.tv. Každý den se můžete těšit na jeden přenos mužského a jeden přenos ženského florbalu. Ve čtvrtek vám nabídneme reprízu extraligového čtvrtfinále mezi Olomoucí a Tatranem. (15.50) a od 18.00 klání mužů Vítkovic s švýcarským Wilerem. V pátek od 12.00 budete moci sledovat ženský souboj Bulldogs Brno s Rychenbergem a jedno z eliminačních předkol C nebo D (záležet bude na české účasti), v neděli od 12.30 nabídneme semifinále žen a od 15.00 semifinále mužů.

Mezi největší taháky turnaje budou jistě patřit švédské velkokluby, mezi kterými nebudou chybět třeba FC Helsingborg s exlibereckým špílmachrem Jakubem Kopeckým nebo mužský a ženský kádr Pixba, který je v obou kategoriích vicemistrem uplynulé sezony SSL. Ten ženský se ale letos v Praze představí bez české florbalové legendy Elišky Krupnové, která ukončila po sezoně 2023/24 svou kariéru.

V kategorii Elite Muži nebudou chybět ani florbalisté finského klubu EräViikingit s početnou českou kolonií nebo švýcarští účastníci Poháru mistrů Wiler-Ersigen a Zug United, na které se můžete už v září těšit v rámci čtvrtfinále jižní konference, či jejich další silný konkurent Grasshopper Curych. Českou vlajku budou v této elitní kategorii hájit dva nejúspěšnější kluby historie – Vítkovice a Tatran Střešovice.

V ženské kategorii Elite se objeví české extraligové týmy Bulldogs Brno, kam nedávno přestoupila reprezentační brankářka Monika Šolleová, Tatran a Olomouc a budou čelit kromě již zmíněného Pixba také švédské akademii z města Umea, finskému celku EräViikingit, kde působí stříbrná medailistka z mistrovství světa juniorek Kateřina Vachudová nebo švýcarským celkům Wizards Bern Burgdorf a Red Ants Rychenberg Winterthur s Terezou Hanzlíkovou v sestavě.

Turnaj odstartuje ve čtvrtek 8. srpna v 9.00 a vyvrcholí medailovými zápasy v neděli 11. srpna.

Kompletní přehled všech zápasů turnaje naleznete ZDE.

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se