Nevěděla jsem to, ale kytičky krásně voní, usmívá se reprezentační legenda Krupnová

Eliška Krupnová se ve svém jubilejním 136 zápase v reprezentační kariéře dočkala vysoké výhry nad Polskem. Jak hodnotí vstup do šampionátu a aklimatizaci na exotické podmínky?


Eliško, zápasem proti Polsku jste se stala hráčkou, která nastoupila k historicky nejvíce reprezentačním zápasům, a to napříč mužskou i ženskou kategorií. Jaký je to pocit?
Nejdřív zdravím Háňu (florbalistku Hanku Koníčkovou - pozn. red.) (úsměv). Nejdřív jsem to ani nevěděla, ale kytičky kolem krku byly moc příjemné a v Asii symbolické. Moc hezky voní a moc všem děkuji.

Jak byste z pozice kapitánky zhodnotila výhru nad vaším úvodním soupeřem?
Byl to celkem přesvědčivý výsledek. Ze začátku to trochu drhlo, byly jsme asi trochu nervózní, ale pak jsme se do toho dostaly a ten výsledek asi odpovídá obrazu zápasu. Je to super vstup do šampionátu.

Co vůbec říkáte na celý proces - kemp, přelet, čekání, mistrovství...
Je to poměrně dlouhé, tréninkový kemp byl hodně nabitý. Cestování bylo dlouhé, aklimatizace nebyla vůbec jednoduchá, ale myslím, že jsme to zvládly solidně a teď už jsme v pohodě. Jsme v herním módu a jsme rády, že turnaj už začal.

Jak probíhala aklimatizace u vás osobně?
Mně osobně to nedělá zas až takový problém. První a druhou noc jsem měla trochu rozhozený spánek, ale teď už je to v pohodě. Většina týmu už je taky v pohodě, jenom nám dává zabrat ta vlhkost. Teplo mám ale ráda.

Jako další vás na šampionátu čeká Švédsko. Co od něho očekáváte?
Já je znám moc dobře, budu hrát proti svým spoluhráčkám a bude to prostě jiný fofr než proti Polsku (úsměv). Všichni víme, že to bude těžký zápas. Chceme odehrát dobrý výkon a vyhrát, ale bude to hlavně o nás.

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se