Poslední turnaj Streetu: letní série finišuje v Brně

Loňský ročník Street Floorball League v Brně | foto: Český florbal

Svoji závěrečnou kapitolu už brzy napíše KFC Street Floorball League 2024. Šestý a zároveň poslední letošní turnaj se uskuteční v Brně, a to v sobotu 17. srpna na náměstí Svobody. Soutěžit se bude o hodnotné ceny, přičemž vás čeká také hromada zábavy.


Jako každý rok, ani letos nevynechá KFC Street Floorball League zastávku v Brně. I program v jihomoravské metropoli přinese spoustu skvělých zážitků, například v podobě soutěže na rychlost střelby s partnerem ČEPS. U jeho stánku budete hrát o ceny z Fanshopu Českého florbalu.

Specialitou bude i návštěva českého reprezentanta Matěje Havlase. S ním dostanete příležitost poměřit se ve střelbě na přesnost, přičemž ti nejlepší vyhrají hodnotné odměny.

Opět bude perfektně postaráno také o občerstvení, které zařizuje v podobě alko i nealko nápojů pivovar Holba. Všechny nápoje dostanete ve vratných kelímcích, jimiž následně můžete přispět na charitativní konto organizace Haima starající se o vyléčené pacienty dětské onkologie. Tradiční 15% slevu pak využijete při objednávce jídla včetně donášky přímo na místo od generálního partnera KFC. Ten navíc připraví i oblíbenou chillzónu s lehátky.

Neméně důležité ovšem bude i samotné dění mezi mantinely. Vítězné družstvo získá voucher na 3 000 korun do KFC či poukaz na 10 000 korun u dodavatele Florbalexpert. Zároveň se budou rozdávat lístky na jeden ze duelů základní skupiny prosincového mistrovství světa mužů ve Švédsku.

Ostatní celky v pořadí vybojují třeba piva z pivovaru Holba, případně oficiální fanouškovské produkty z edice domácího šampionátu žen 2025. Motivace předvádět maximální výkony tak rozhodně nebude nikomu z účastníků chybět a lze očekávat super florbalový den.

Šestý turnaj Streetu, který završí celou letošní sérii, navštivte v sobotu 17. srpna od 10.00 na náměstí Svobody v Brně. Těšíme se na vás!

Loading

Search

PŘIHLÁSIT SE PŘES FLORBAL iD

Ještě nemáte účet?

Zaregistrujte se

Co je Florbal iD?

shield

VAŠE IDENTITA PRO ČESKÝ FLORBAL

Jednotné přihlašování napříč platformami.

shield

BEZPEČNOST A OCHRANA

Moderní technologie vás chrání před krádeží identity.

shield

VÝHODY PRO HRÁČE I FANOUŠKY

Snadný nákup vstupenek a další výhody.

shield

PERSONALIZOVANÝ ZÁŽÍTEK

Služby přizpůsobené vašim potřebám.