Pohár Českého florbalu čeká první kolo! Do akce vyrazí 85 týmů

Pohár Českého florbalu - Fbc Strakonice - Spartak Pelhřimov | foto: Jan Škrle

Poslední kompletní srpnový víkend bude florbalově opravdu nabitý. V průběhu 24. a 25. srpna totiž dojde dohromady na 170 zápasů prvního kola mužské části Poháru Českého florbalu a na své si tak jistě přijdou všichni florbaloví příznivci.


První kolo Poháru Českého florbalu mužů již nedočkavě klepe na dveře a tento víkend se tak bude spousta hal otřásat v základech. Hned 85 týmů rozdělených do sedmnácti skupin se utká v rámci 170 utkání o to, kdo postoupí do druhého kola pohárové soutěže.

Své místo v další fázi tohoto pavouka si zajistí pouze tři týmy z pěti z každé skupiny a všechny florbalové celky se tak budou muset v parném letním počasí pořádně snažit.

Vše započne ranní utkání mezi týmy Florbal Telč a TJ Hodonice, které v Hodonicích odstartuje v sobotu v 9 hodin ráno. Poslední sobotní klání pak obstarají skoro o dvanáct hodin později kádry FBC Spartak Bílovec a FBC PIRATES OSTRAVA.

Pokračovat se bude v neděli, v rámci které si první zápasy dne střihne hned šestice týmů. Souběžně se totiž v 8 hodin ráno rozběhnou duely mezi Katy z Kadaně a Neratovicemi, Jihlavou a Břeclaví nebo Orlovou a Domaslavicemi. Naopak úplně poslední utkání 1. kola poháru je naplánováno na čtyři hodiny odpoledne a odehraje se mezi Dobříší a Sport Clubem Klatovy.

Kompletní program 1. kola Poháru Českého florbalu mužů naleznete ZDE.


Ženská část programu si na svou premiéru bude muset ještě týden počkat, neboť její 1. kolo je naplánováno až na 31. srpna.

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se