Měsíc do EFT! Co tě čeká ve Varech? Rozlučka s legendou a top florbal. Vyhraj lístky na MS

Eliška Krupnová s fanoušky a fanynkami na EFT v Ústí nad Labem | foto: Martin Flousek/Český florbal

Reprezentace žen a juniorek zahájí své cesty na světové šampionáty na domácí půdě. Českému publiku se představí od 8. do 10. listopadu v Karlových Varech. Do akce už zbývá jen měsíc a těšit se můžeš kromě skvělého florbalu také na bohatý doprovodný program. Jedním z největších lákadel je rozlučka legendy českého florbalu Elišky Krupnové, která v červnu uzavřela svou kariéru.


Sobotní program v rámci utkání ženské reprezentace proti Švédsku nabídne také jeden velmi silný moment. Se svou kariérou se rozloučí bývalá kapitánka národního týmu a florbalistka, která se stala legendou ještě během svého aktivního hraní Eliška Krupnová.

Jen považte. Rodačka z Mariánských Lázní se v roce 2020 stala jako první Češka držitelkou ocenění pro nejlepší hráčku planety. Na svém kontě v té době měla již titul ze švédské ligy, který dodnes vlastní jako jediná česká hráčka. V nejlepší ženské lize světa nosila na paži také kapitánskou pásku a samostatnou kapitolou je také reprezentace.

Krupnová má na kontě obě dvě medaile z mistrovství světa, drží rekord v počtu odehraných zápasů (141), na svém kontě má jako jediná přes 100 branek (celkem 107), rekord drží i díky 69 asistencím a celkově tedy nastavila rekordní laťku v počtu získaných bodů na 176. Drží také rekordy v počtu gólů, nahrávek a bodů (29+24, celkem 53 bodů) na mistrovství světa, kde posbírala sedm účastí.

Kapitánka Eliška Krupnová s pohárem za třetí místo | foto: Martin Flousek/Český florbal

Florbalistka, která začala svou kariéru nedaleko od Varů v Mariánských Lázních, spojila svou kariéru na klubové úrovni se dvěma kluby - pražským Herbadentem, s nímž čtyřikrát ovládla extraligu a pětkrát český pohár, a švédským Pixbem. Kromě zmíněného titulu ze sezony 2015/16 s liškami získala prvenství v Poháru mistryň a švédském poháru. Svou profesionální kariéru uzavřela Krupnová v červnu, ale florbalu zůstala i nadále věrná. V rámci rozvojového projektu podepsala kontrakt v singapurském celku Wondersticks.

Nyní se oficiálně rozloučí se svou kariérou a u toho prostě nesmíš chybět! Zařiď si své místo na tribuně ještě dnes a přijď naposledy zatleskat Elišce!

Před rokem se Češky představily před svým vlastním publikem na EFT v Ústí nad Labem. Perfektní divácké kulise se odvděčily tím nejlepším možným způsobem, když poprvé v historii dokázaly zdolat Švédsko. Suverénky ze Skandinávie padly po nájezdech a euforie, která zaplnila halu, tehdy nebrala konce.

V rámci turnaje se můžete těšit nejen na parádní florbal s řadou světových hvězd, ale také na doprovodný program. Přímo v Hale míčových sportů si budete moci vysoutěžit skvělé ceny. Partner reprezentace společnost Puma vám dá šanci si vystřelit 10 000 korun na nákup oblečení, samozřejmostí jsou soutěže o ceny z fanshopu Českého florbalu a také o vstupenky na MS žen ve florbale 2025, které budou hostit města Brno a Ostrava.

Rozpis zápasů
Pátek 8. listopadu

9.45 | Česko U19 - Finsko U19
13.00 | Švédsko U19 - Švýcarsko U19
16.00 | Švédsko - Švýcarsko
19.00 | Česko - Finsko

Sobota 9. listopadu

9.30 | Švýcarsko U19 - Finsko U19
12.15 | Švýcarsko - Finsko
15.30 | Česko - Švédsko
18.45 | Česko U19 - Švédsko U19

Neděle 10. listopadu

9.30 | Finsko U19 - Švédsko U19
12.15 | Finsko - Švédsko
15.30 | Česko U19 - Švýcarsko U19
18.30 | Česko - Švýcarsko

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se