Lípa zaskočila Tatran! Rozhodl Pšenička

Florbalisté Lípy po gólu | foto: FBC 4CLEAN Česká Lípa

Livesport Superliga rozehrála svůj víkendový program už ve středu večer, kdy se ve vzájemném souboji střetly celky České Lípy a Tatranu.


FBC 4CLEAN Česká Lípa - ESA Logistika Tatran Střešovice 8:7 (2:3, 3:3, 3:1)

I přes výrazný rozdíl v tabulkovém postavení byl souboj mezi devátou Lípou a druhým Tatranem velice vyrovnaný. Domácí se dokonce dostali také do vedení, které jim v 8. minutě vystřelil Václav Vavruška. Tatran se pak snažil prosadit svou roli favorita, na jeho druhou i třetí branku ale Lípa zareagovala srovnávací trefou a bylo to tak 3:3. Gólová naháněná pak pokračovala také celou druhou třetinu, v níž Střešovice odskočily do vedení hned třikrát, domácí ale pokaždé srovnali a poslední patnáctiminutovka slibovala zajímavý průběh. Ten opravdu přišel, neboť českolipský kádr využil dvě přesilové hry, odskočil do vedení 8:6 a to už udržel do konce zápasu. Střešovice sice mohly srovnat, v poslední vteřině utkání ale trefily tyč a z tohoto zápasu tak odcházejí s prázdnou. Rozhodující trefu si připsal Tomáš Pšenička.

Branky: 8. Vavruška, 14. Krajcigr, 22. Trčka, 30. Krajcigr, 30. Vavruška, 42. Pekárek, 43. Pekárek, 45. Pšenička - 9. Kučera, 11. Beneš, 19. Meliš, 27. Havlas, 30. Čermák, 33. Šimek, 54. Havlas. Rozhodčí: Jiří Šedivý - Radek Štengl. Vyloučení: 2:1 + Filip Eliáš 4. Využití: 3:2. Diváci: 362. Zásahy brankářů: Daniel Jukl -7 - Daniel Körber 14, Tomáš Jurco 5. | MATCH CENTER

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se