Tatran dál drtí soupeře z top čtyřky! Olomouc si zastřílela v Dobrušce

Úvodní buly duelu FBC - Tatran | foto: FBC ČPP BYSTROŇ GROUP OSTRAVA

Sobotní odpoledne přineslo dva extraligové zápasy. Ostravské FBC čekal těžký souboj s Tatranem a premiéru v nejvyšší soutěži si odbyla Dobruška, která hostila Olomouc.


FBC ČPP Bystroň Group Ostrava - Logisteed Tatran Střešovice 4:5 (0:2, 2:1, 2:2)

Do utkání vstoupil lépe střešovický Tatran, který se v první periodě dostal do dvoubrankového vedení. Nejprve svou bývalou spoluhráčku Elišku Drbalovou překonala Linda Fuchsová, která v 16. minutě otevřela skóre zápasu, a o dvě minuty později se prosadila také Michaela Mechlová. Ta zkušeně proměnila nařízené trestné střílení parádní freestylovou prohazovačkou. Domácí florbalistky se ve druhé třetině trochu probudily a snížily střešovický náskok na 2:3, stále ale ztrácely ve skóre. Dotáhnout jej se ostravským hráčkám nepodařilo ani ve třetí periodě a Střešovice si tak po skalpu Chodova připsaly také ten FBC.

Branky: 22. P. Hudáková, 34. Feiková, 44. Wójcik, 58. Pudišová - 16. Fuchsová, 18. Mechlová, 24. Hermannová, 42. Fuchsová, 56. Želízková. Rozhodčí: Tomáš Humeňanský - Michal Minařík. Vyloučení: 2:0. Využití: 0:2. Diváci: 78. Zásahy brankářek: Eliška Drbalová 12 - Veronika Novotná 12. MATCH CENTER


FBC KAMAT Dobruška - BOHEMSCA FBS Olomouc 1:7 (1:4, 0:0, 0:3)

Olomouc na půdě nováčka extraligy na nic nečekala a hned v osmé minutě se ujala vedení. To sice Dobruška trefou Katky Nádeníkové smazala, ještě do konce první třetiny ale ze své sítě musela lovit další tři míčky. V polovině základní hrací doby měly domácí florbalistky k dispozici trestné střílení, které však neproměnily a jejich šance na srovnání se tak vytrácely. Olomouc si nakonec poměrně zastřílela a došla si pro výhru 7:1. Hattrickem jí k tomu pomohla Lucie Cholinská.

Branky: 9. Nádeníková - 8. Řeháková, 14. Řeháková, 18. Cholinská, 19. Hurníková, 48. Cholinská, 49. Cholinská, 53. Kuchařová. Rozhodčí: Lucie Hejnová - Štěpán Vyskočil. Vyloučení: 2:1. Využití: 0:1. Diváci: 386. Zásahy brankářek: Karolína Špačková 28 - Hana Kuchařová 15. MATCH CENTER

Loading

Search

PŘIHLÁSIT SE PŘES FLORBAL iD

Ještě nemáte účet?

Zaregistrujte se

Co je Florbal iD?

shield

VAŠE IDENTITA PRO ČESKÝ FLORBAL

Jednotné přihlašování napříč platformami.

shield

BEZPEČNOST A OCHRANA

Moderní technologie vás chrání před krádeží identity.

shield

VÝHODY PRO HRÁČE I FANOUŠKY

Snadný nákup vstupenek a další výhody.

shield

PERSONALIZOVANÝ ZÁŽÍTEK

Služby přizpůsobené vašim potřebám.