Chodov posílil, získal perspektivního útočníka z Butchisu

Erik Papež posílil pražský Chodov | foto: FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Novou tvář ve svém kádru oficiálně přivítal pražský Chodov. Z řad loňského superligového nováčka Butchisu přivedl Erika Papeže, který už si odbyl premiéru v rámci vrcholové části Poháru Českého florbalu.


Odchovanec pražského kmene, který si vyzkoušel nejvyšší juniorskou soutěž v barvách Kladna a Bohemians, stál u postupu Butchisu z Národní ligy až do Livesport Superligy, kde si v uplynulém ročníku odbyl premiéru. Papež během základní části posbíral 13 bodů, jako důležitý článek se ukázal v play-down, kde v deseti duelech přidal dalších osm bodů. Sestup se mu ale nepovedlo odvrátit.

22letý florbalista by rád na svou premiéru mezi tuzemskou florbalovou elitou navázal v novém působišti, kde už se uvedl v rámci duelu vrcholové části Poháru Českého florbalu. Ten ale hráčům z Jižního Města nevyšel a prohrál s prvoligovým Hradcem Králové po nájezdech, v nichž se představil také Papež, jenž byl nakonec jediným chodovským úspěšným exekutorem.

Chodov prochází před startem sezony velmi výraznou obměnou. Kariéru ukončili Martin Skřivánek, Ondřej Vošta a velezkušení Jiří Bauer s legendárním Tomem Ondruškem, Jakub Dufek s Matějem Netrefou pak zamířili k nováčkovi z Kladna. Tým doplňuje své řady o mladíky z juniorky, k nimž přibyli právě David Špaček z Náchoda a Erik Papež.

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se